Giriş Sayfası Ana Sayfa Faaliyetlerimiz Duyurularımız Hutbeler Arşiv Camilerimiz İletişim
Misyonumuz; Toplumun dini  ihtiyaç ve beklentilerine cevap vermek amacıyla islam Dini'nin temel kaynaklarına dayalı doğru ve güncel bilgi ile toplumu din konusunda aydınlatmak, inanç, ibadet ve ahlak esasları ile ilgili işleri yürütmek ve ibadet yerlerini yönetmektir. Vizyonumuz; Türkiye ve dünyada islam Dini'ne ilişkin her hususta referans alınan, en etkin ve saygın kurum olmaktır.
Personelimiz
Camilerimiz
Kuran Kursları
Aile ve Dini Rehberlik
Faaliyetlerimiz ve Arşiv
Hac ve Umre
Camiler Genelgesi
Web Kütüphanesi
Din Eğitimi Portalı
DUYURULAR   Faaliyet ve Haberler

ÖNEMLİ LİNKLER

Sahabeye kucak açanlara vefa borcumuzu ödüyoruz.

15 asır evvel Rasullullah (s.a.v) Habeşistan a gidin orada emniyette olursunuz, iyilik sever ve misafirperver insanlar vardır, diye buyurduğu ilk hicret edilen ülke ..

4-6 Yaş gurubu Eğitici Sertifika töreni yapıldı.

4-6 Yaş grubuna yönelik olarak Kur’an Kursularında uygulamaya başlatılan eğitim-öğretim faaliyetleri kapsamında sertifika eğitim programının 1. Dönemi tamamlandı.

4-6 Yaş gurubu Yıl sonu töreni  yapıldı.

Çankaya Müftülüğümüzce düzenlenen 4-6 Yaş Kur’an Kursları yılsonu programı etkinlikleri Dikmen Nevzat Ayaz Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda açılış töreniyle gerçekleştirildi.

Küçük Esat Camii miniklerle Kutlu Doğum Haftası...

4-6 yaş kursuna katılan Küçük Esat Camii miniklerin seslendirdiklerin ilahi ve surelerle bir başka güzelleşti.

Aile ve dini rehberlik dairesinin hazırladığı 23 Nisan Çocuk Programı

Çankaya çocuk ilahi korosu, Aile ve dini rehberlik dairesinin hazırladığı Programa renk kattı. Hatice GÖRMEZ ve Dr Ülfet GÖRGÜLܒnün konuşmacı olarak katıldı

Çankaya da hasretle beklenen temel atma gerçekleşti

19 Nisan Pazar günü Tohumlar mahallesinde mülkiyeti Diyanet Vakfına ait olan arsa üzerinde yatılı Kur an Kursu coşkulu ve kalabalık bir topluluk tarafından atıldı.

Hatemül Enbiya tarih bilgi yarışması yapılan finalle sona erdi

Ankara metropol ilçeleri liseler arası peygamberimizi tanıyalım. Hatemül enbiya tarih bilgi yarışması 17 nisan da Kocatepe konferans salonunda yapıldı

Hacettepe Üniversitesi Beytepe kampüsünde Kutlu Doğum programı gerçekleştirdik.

Hacettepe Üniversitesi Beytepe kampusunda Kutlu Doğum programı gerçekleştirdik.

Kur an ı Kerim orijinal yazma nüshaları sergisi 25 Nisan da sona eriyor

Kültür Bakanlığı ve Diyanet işleri Başkanlığı ortak çalışmasıyla açılan Mukaddes miras Kur an ı Kerim orijinal yazma nüshaları sergisi 25 Nisan da sona eriyor

Dikmende bulunan Alevi federasyonunu ziyaret ettik.

Dikmende bulunan Alevi federasyonu ilçe müftüsü Hamdi GEVHER Şube Müdür vekili Hayri CİHANGERİ ve Vaiz Kerim Şükrü ÜNLÜ tarafından ziyaret edildi

PERSONEL TOPLANTISININ KONUĞU ARAŞTIRMACI YAZAR FARUK DİLAVER İDİ

Günün konuğu Araştırmacı –Yazar ve Yunus Emre Derneği Başkanı Faruk DİLAVER konuşmasında hayatından kesitler sunarak Yunus Emre’nin ruh dünyasında oluşturduğu izlerden bahsetti

Kutlu Doğum etkinliği Çınaraltı Eğitim ve kültür derneğiyle ortak açılan sergiyle devam etti

Kutlu Doğum etkinliği Çinaraltı Eğitim ve kültür derneğiyle ortak açılan sergiyle devam etti. Kızılay Metro’daki sergi alanı bu kez farklı bir açılışa şahit oldu.

Kültür Mah. Olgunlar Sokak No:29/A Çankaya/ANKARA
Tel: 0312 418 66 11 - 418 77 11    Faks: 0312 419 32 62