Giriş Sayfası Ana Sayfa Faaliyetlerimiz Duyurularımız Hutbeler Arşiv Camilerimiz İletişim
Misyonumuz; Toplumun dini  ihtiyaç ve beklentilerine cevap vermek amacıyla islam Dini'nin temel kaynaklarına dayalı doğru ve güncel bilgi ile toplumu din konusunda aydınlatmak, inanç, ibadet ve ahlak esasları ile ilgili işleri yürütmek ve ibadet yerlerini yönetmektir. Vizyonumuz; Türkiye ve dünyada islam Dini'ne ilişkin her hususta referans alınan, en etkin ve saygın kurum olmaktır.
Personelimiz
Camilerimiz
Kuran Kursları
Aile ve Dini Rehberlik
Faaliyetlerimiz ve Arşiv
Hac ve Umre
Camiler Genelgesi
Web Kütüphanesi
Din Eğitimi Portalı
DUYURULAR   Faaliyet ve Haberler

TOHUMLAR YATILI KURAN KURSU İNŞAATI TANITIM FİLMİ

ÖNEMLİ LİNKLER

İrşat ekibi bu hafta Dikmen Hacı Osman Erdem Camiinde idi.

Çankaya İrşat ekibi bu hafta Dikmen Hacı Osman Erdem Camii , Çayyolu ve Zümrütköy Camiinde Cemaatiyle buluştu.

YASEMİN SOYUPEK’TE ÇOCUKLARIMIZLA ÖVÜNDÜK

31/11/2015 Perşembe günü İncesu Yasemin Soyupek 04-06 yaş gurubu Kur’an Kursun’da çocuklarımızla bir dizi etkinlikler gerçekleştirildi

ŞEB-İ ARUS PROGRAMI

Hz Mevlana’nın 742. Vuslat yıldönümü münasebetiyle Yıldırım Beyazıt Üniversitesi ve Müftülüğümüzün işbirliğiyle 30.12.2015 Çarşamba günü Kocatepe Konferans Salonun da Şeb-i Arus programı düzenlenmiştir.

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet AKARCA’yı makamlarında ziyaret

Çankaya İlçe Müftüsü Hamdi GEVHER, Karşıyaka İlçe Müftüsü iken tanıştıkları, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet AKARCA’yı makamlarında ziyaret ettiler

Çayyolu Merkez Camii cemaatiyle buluştuk

Çankaya Müftümüz Hamdi GEVHER ve müftülük ekibimiz 12 Aralık’ta Dodurga mahallesi sakinleriyle 19 Aralık’ta ise Çayyolu Merkez Camii cemaatiyle buluştu .

"GENÇLER SABAH NAMAZINDA BULUŞUYOR- Şehrin Kalbinde Buluşalım "

Organizasyonunu, Türkiye Diyanet Vakfı, Çankaya Müftülüğü, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu, Ensar Vakfı ve İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneğinin yaptığı program

Ankara Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörleri Kültür Merkezinde Toplandı

Ankara Merkez ve İlçe Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörleri toplantısı, 03.12.2015 Perşembe günü Çankaya Müftülüğü'nün ev sahipliğinde gerçekleşti. .

5 Aralıkta İlker Fatih’te 6 Aralık’ta Nazlı Hanım Cami’nde idik

İlçe Müftüsü Hamdi GEVHER ve Kuran bülbülleri bu hafta 5 Aralıkta İlker Fatih’te 6 Aralık’ta Nazlı Hanım Cami’deydiler. Öğle namazından önce müftü Hamdi GEVHER’in ..

AKDERE FAZİLET CAMİİ KUR’AN KURSUNUN RESTORASYON ÇALIŞMALARI SONA ERDİ

Akdere Fazilet Kur’an Kursunun yenileme çalışmaları bitirilerek 29.11.2015 Pazar günü açılışı yapıldı. .

YAŞAMKENT HZ. AİŞE KUR’AN KURSU'NUN AÇILIŞ TÖRENİ COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ

Yaşamkent Hz. Aişe Kur’an Kursunun açılışı büyük coşkuyla gerçekleşti. Hafız kız öğrencilerinin bir nevi ihtisaslaşması için hazırlanan kur’an kursumuzun açılışı ..

ÇANKAYADA 24 KASIM

Çankaya Müftülüğü 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla Kur’an Kursu öğreticileriyle DSİ Sosyal Tesislerinde kahvaltılı toplantı düzenledi. .

Eğitimci- Yazar Musa MERT’in nasıl bir eğitim, başarılı nasıl olunur?

Yazar Musa MERT’in nasıl bir eğitim, başarılı nasıl olunur? Temasını işleyen konuşması zevk ve heyecan ve kendine has anlatımıyla ..

Kasım ayı din görevlileri toplantısının konuğu Prof. Dr. M. Akif KOǒtu.

Kasım ayı mutad din görevlileri toplantısı güncel meseleler duyurulduktan sonra ilçe müftüsü Hamdi GEVHER görevlerimizle ve sorumluluklarımızla ilgili .

ÇANKAYA MÜFTÜLÜĞÜ ÖĞRETİCİ KURULU TOPLANTISI YAPILDI

2015–2016 Eğitim- Öğretim Dönemi Öğretici Kurulu toplantısı 03.11.2015 Salı günü müftülüğümüzde yapıldı. ..

CİBUTİ ABDÜLHAMİT HAN CAMİİ İNŞAATI TANITIM FİLMİ

Kültür Mah. Olgunlar Sokak No:29/A Çankaya/ANKARA